De bewoners besluiten wie er naar de live uitzending van Shownieuws mag

De bewoners besluiten wie er naar de live uitzending van Shownieuws mag

De bewoners zijn opgewonden vanwege de mail die ze van Shownieuws hebben ontvangen. Een van hen mag morgenavond aanschuiven aan de desk van het televisieprogramma om live te vertellen over Utopia. Er moet unaniem gekozen worden maar iedereen wil naar Shownieuws. We gaan er nooit uitkomen zegt Demi sip. Fay heeft al laten weten dat zij niet zo nodig hoeft omdat Fay al naar voren wordt geschoven in de wedstrijd en zij gunt het Demi heel erg. Mehmet leest de mail nog eens na en schiet in de lach. Dit is wel echt een mooie kans joh, het is weer extra promotie voor jezelf laat hij weten. De rest van de bewoners ijsberen in het rond en bedenken wie zij hun stem gaan geven. Ik wil eigenlijk zelf heel graag maar als ik het zakelijk bekijk dan ben jij misschien wel de beste keuze geeft Bas schoorvoetend toe aan Ivan. Na er een tijdje over nagedacht te hebben en er met iedereen over gesproken te hebben, komen de bewoners samen. Er worden van voors en tegens afgewogen maar na een korte tijd komt iedereen tot een besluit. Er wordt unaniem besloten dat Ivan naar Shownieuws mag. Iedereen is het erover eens dat hij het beste Utopia kan vertegenwoordigen en promoten. Ivan staat vervolgens op en brult erop los, hij is erg blij dat hij is gekozen door zijn mede bewoners. Echt vet, gruwelijk om te doen sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *