Een van de finalisten mag live bij Shownieuws komen praten over de naderende finale en Utopia 2

Een van de finalisten mag live bij Shownieuws komen praten over de naderende finale en Utopia 2

Demi en Fay zitten achter de computer als er een mailtje binnenkomt van Shownieuws. Ze beginnen tegelijk te lezen en hun ogen worden steeds groter. Beiden slaken een kreet en beginnen te gillen. Jongens, moet je horen gilt Demi door de loods. Fay leest daarna de mail voor:

“Beste inwoners, gefeliciteerd met jullie plek in de finale! Wij volgen Utopia natuurlijk al jaren op de voet en dit spetterende einde willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Bij wijze van hoge uitzondering nodigen wij graag een van jullie uit in onze studio om over deze spannende finale van Utopia 1 te komen vertellen en over het begin van Utopia 2 te speculeren. Het is aan jullie om te besluiten wie van jullie morgenavond in de late uitzending van Shownieuw (22:55 uur) live te zien zal zijn. Denk er goed over na wie van jullie het beste Utopia kan vertegenwoordigen. Jullie moeten wel unaniem tot een beslissing komen (mag dus niet door het lot bepaald worden, dat houdt in geen lootjes), want jullie willen natuurlijk wel dat iedereen het daar roerend over eens is. Over precies een uur ontvangen we graag jullie antwoord. Veel plezier en voor succes daar. En voor één van jullie: tot morgen.

Iedereen vindt het prachtig en alle vijf de finalisten willen graag live bij Shownieuws vertellen over Utopia. Hoe gaan we dat nu doen dan? vraagt Demi zich zenuwachtig af. Ik offer mijzelf wel op om te gaan steekt Ivan zijn hand op. De bewoners zijn door het dolle heen en gaan ervoor zitten om unaniem tot een beslissing te komen. Wie zal naar Shownieuws mogen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 14:20

    Laat Ivan dan maar gaan.
    Fay en Demi natuurlijk willen die het is altijd ikke ikke en hebben hebben en maar graaien !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *