Demi en Fay denken toch nog kans te maken om Utopia 1 te winnen

Demi en Fay denken toch nog kans te maken om Utopia 1 te winnen

Fay en Demi hebben met Mehmet besproken wie de winnaar van Utopia zal worden. Mehmet heeft aangegeven dat hij denkt dat hijzelf een grote kans maakt om te winnen. Ook vindt Mehmet dat Fay wel erg veel stemmen van het publiek moet krijgen wil zij kunnen winnen. Hij doet net of het onmogelijk is zegt Demi licht geïrriteerd tegen Fay, terwijl ze hun lunch opeten. Toch denken de twee dat ze nog een goeie kans maken om te winnen. Ik heb zoveel vertrouwen in de kijker, je kunt gewoon nog winnen hoor voegt Demi eraan toe. Uiteindelijk besluiten de twee zich er niet meer druk om te maken en nog te genieten van hun laatste tijd in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. saskia at 22:58

    Ivan moet gewoon winnen, hij is de enige echte Utopiaan daar.
    Stond er elke dag en het is een eerlijke oprechte man.

    Mehmet ook ’n beste jongen maar geen utopiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *