Demi, Fay en Bas besluiten op Romy te stemmen tijdens de nominatie van vandaag

Demi, Fay en Bas besluiten op Romy te stemmen tijdens de nominatie van vandaag

Vandaag is het weer een spannende dag want de bewoners moeten vandaag weer nomineren. De afgelopen periode zijn er verschillende groepjes ontstaan maar de beloftes die er zijn gemaakt worden niet altijd nageleefd. Wie zal er vandaag op wie stemmen en welke bewoners belanden er in de gevarenzone?

Afgelopen avond in bed hebben de tweeling het weer over de nominatie gehad. Demi en Fay zitten eraan te denken om op Romy te stemmen, omdat Chipp Fay heeft verteld dat Romy erg populair en wisselvallig is. Vooral Demi spreekt uit hoe moeilijk zij het vindt om Romy te gaan kwetsen. Niet veel later sluit ook Bas aan. Bas, Romy, Demi en Fay hebben eerder afgesproken dat zij samen zouden werken om de finale te behalen. De tweeling en Bas lijken hier nu op terug te komen. Zonder veel woorden te gebruiken weten de drie wat hen te doen staat ze willen op Romy stemmen. Ik heb met mezelf afgesproken, dat ik alle keuzes maak op basis van ratio merkt Bas op. Zou je ook op ons stemmen vraagt Demi. Nee antwoordt Bas standvastig. Hij denkt dat vandaag de laatste nominatieronde zal zijn. We moeten de grootste concurrent uitschakelen besluit hij. Uiteindelijk is het viertal het met elkaar eens en het lijkt erop dat Romy er niet meer bij hoort. Zij weet alleen nog van niks. Toch willen Demi, Bas en Fay wel bij elkaar te blijven. We zijn een dreamteam benadrukt Demi. Wij stemmen niet op elkaar voegt Fay eraan toe en hier sluit ook Bas zich helemaal bij aan. De drie doen een pinky swear om hun beloftes te bevestigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:23

    ik vind het echt heel erg dom van ze als ze op Romy gaan stemmen. Ze kunnen veel beter die Ivan eruit stemmen. Zielig voor Romy maar ja het is maar een spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *