Fay belt vijf minuten met oud bewoner Chipp

Fay belt vijf minuten met oud bewoner Chipp

Fay mag van de overige bewoners 5 minuten bellen met haar vriend Chipp maar dan moet hij wel opnemen. Fay heeft de knop nog niet aangeraakt of Chipp hangt al aan de telefoon. Fay wil hem eerst begroeten maar Chipp peinst er niet over en komt gelijk ter zake. Het zou logisch zijn om Mehmet te nomineren maar dit raadt hij Fay af. Chipp is namelijk van mening dat de tweeling Romy in de gevarenzone moeten krijgen maandag aangezien zij populair is en erg wispelturig kan zijn. Jij, Bas en Demi moeten in de finale komen geeft Chipp haar mee. Fay schrijft mee met wat Chipp zegt zodat ze het niet vergeet. De 5 minuten zijn al snel voorbij en het stel neemt daarom vlug afscheid van elkaar waarna Fay gechoqueerd achterblijft. Zodra Fay heeft opgehangen komen Bas en Demi op haar af gerend. Wij moeten met z’n drieën in de finale komen zegt Fay vlug voordat Romy zich bij het drietal voegt. Fay vertelt hen dat Chipp Romy maandag in de gevarenzone wil. Fay vertelt het tweetal ook dat Mehmet zijn gedrag niet in goede aard valt bij de buitenwereld.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *