Romy is gekwetst door een “bitchmove” opmerking van Fay

Romy is gekwetst door een “bitchmove” opmerking van Fay

Fay wil zo graag Chipp bellen dat ze er iets uit heeft geflapt waar ze van schrikt en direct spijt van heeft. Bij het stemmen op de persoon die mag bellen met het thuisfront stemde Romy op Fay omdat zij het haar gunt. Echter gaf Fay haar stem aan Demi die vanaf het begin al aangaf geen interesse te hebben in een telefoongesprek met het thuisfront. Daar liet Fay het echter niet bij aangezien ze er aan toevoegde dat ze het Romy ook gunt om te bellen maar zichzelf net iets meer. Op het moment dat Fay zich beseft dat ze met deze woorden Romy kwetst barst ze huilen uit. Het was echt niet mijn bedoeling om je te kwetsen zegt Fay. Ook Demi was erg verbaasd toen Fay deze woorden uitsprak. Het maakt niet uit antwoordt Romy beteuterd. Fay zegt keer op keer dat ze spijt heeft van haar naar eigen zeggen bitchmove maar wanneer ze alleen met Demi in het hutje staat wordt ze weer helemaal enthousiast. Ze geeft Demi een dikke knuffel en lijkt even te zijn vergeten dat ze Romy zojuist heeft gekwetst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *