De groep besluit wie er vijf minuten met iemand van het thuisfront mag bellen

De groep besluit wie er vijf minuten met iemand van het thuisfront mag bellen

Eerder vandaag kregen de bewoners opnieuw een zwarte brief met daarin een zeer bijzonder bericht. Slechts één van de bewoners mag iemand van het thuisfront bellen. Diegene moet het telefoongesprek alleen voeren in het Cordwood. De bewoners komen nu samen om te stemmen wie dit privilege mag gaan uitvoeren. Ivan neemt het woord stelt als eerste de vraag wie hiervoor in aanmerking wil komen. Er gaan drie handen de lucht in, die van Fay, Romy en Mehmet. Een voor een houden zij die graag willen bellen een korte pitch. Mehmet is als eerste aan de beurt, hij wil graag zijn beste maatje Honza spreken. Het is fijn om zijn gedachten te horen geeft hij aan. Vervolgens staat Romy op. Ik wil heel graag Cemal bellen begint ze. Het afscheid was super zwaar en ik hoop dat hij mij positieve energie kan geven. Fay is de volgende en vertelt dat ze heel graag haar vriend Chipp wil bellen. Ze is benieuwd naar zijn advies en wil graag zijn stem horen. Dan is het tijd om te stemmen. Het is even spannend, maar uiteindelijk ontvangt Fay de meeste stemmen en mag zij straks Chipp gaan bellen. Wat zal zij aan hem gaan vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *