De bewoners krijgen een zwarte envelop, wie mag er vijf minuten bellen met het thuisfront?

De bewoners krijgen een zwarte envelop, wie mag er vijf minuten bellen met het thuisfront?

Ivan heeft zojuist een zwarte envelop gevonden in de brievenbus en vraagt daarom aan alle bewoners om te verzamelen in de loods. Wanneer iedereen zit en is uitgeraasd begint Ivan met voorlezen:

“Beste inwoners, 

Het zijn de laatste zware dagen van jullie verblijf in Utopia. Dus kunnen jullie wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom mag 1 van jullie 5 minuten bellen met iemand van het thuisfront. Dit mag familie zijn, maar ook je beste vriend, vriendin of bijvoorbeeld een oud-Utopiaan. Wie van dit privilege gebruik mag maken mogen jullie zelf bepalen. Daar hebben jullie vanaf nu 1 uur de tijd voor. Het telefoongesprek voer je alleen en in het Cordwood.Maar…
Indien de persoon die je probeert te bellen niet opneemt of je krijgt de voicemail, dan vervalt het privilege voor deze inwoner definitief en wordt er uit de overige inwoners binnen 1 uur opnieuw gekozen. Denk dus goed na over wie je belt..
Succes! “

De bewoners zijn door het dolle en gaan direct in overleg. Wie mag er straks bellen naar het thuisfront? We komen er snel op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 15:34

  Het is Fay geworden omdat Romy haar stem aan haar heeft gegeven uit goodwill. Dus Fay mag 5 minuten bellen met Chipp. Ze moet natuurlijk zoals gewoonlijk weer vreselijk overdrijven als ze het hoort samen met Demi. En vreselijk dramatiseren en het is voor en na sorry Romy.
  En gelijk na het telefoontje nadat Chipp heeft verteld dat Romy heel hoog in populariteit staat buiten.
  En Fay vraagt wat ze maandag moet doen en Chipp geeft aan om op Romy te stemmen om te zorgen dat zij met Demi safe staan, en dan moest ze zorgen dat ze samen met Bas als laatste drie overblijven in de finale.
  Ze zegt tegen Demi en Bas ja ik kan er niets aan doen voor Romy, maar eigenlijk wist ik het al dit is gewoon een bevestiging.
  Want Romy kan ook zomaar switchen, dus het komt er op neer dat Bas en Fay en Demi, de goedgelovige Romy gruwelijk willen gaan naaien!
  Wat een vreselijk misselijkmakende rotstreek van ze!!!
  God ik mag hopen dat Romy er op tijd achter mag komen wat ze van plan zijn!!
  En zo dat bellen ook al is het vijf minuten, is toch weer de kans geven om te beïnvloeden wat niet eerlijk is naar de andere toe!
  Bij Fay en Demi is het zoals altijd weer ikke ikke en nog eens ikke, Fay weer ja ik moest doen wat mijn hart zei dus Demi.

 2. Ruud at 14:26

  Romy bel jij maar de tweeling hebben elkaar ivan hoeft het niet en Mehmet gun ik het eens Bas jij hoeft het ook niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *