De bewoners kunnen de boodschappen niet betalen dus wordt er helemaal niets geleverd

De bewoners kunnen de boodschappen niet betalen dus wordt er helemaal niets geleverd

De bewoners hebben heel wat boodschappen besteld die zojuist gearriveerd zijn. Maar wanneer de leverancier wil afrekenen beseffen de bewoners dat ze een probleem hebben. Dat kan niet zegt Romy geschrokken. Ik hoop dat het contant kan grijnst Mehmet die eergisteren de passen heeft doorgeknipt. Wanneer de leverancier hen verteld dat er alleen per pin kan worden afgerekend probeert Ivan haar op andere gedachten te brengen. Het pinpasje doet het niet legt Ivan haar uit. De leverancier van de boodschappen zegt dat het helaas niet anders kan en dat ze anders de boodschappen weer mee moet nemen. De bewoners stellen van alles voor en vragen of ze de boodschappen niet kunnen houden als ze hun 34 lege bierkratten inleveren die heel wat waard zijn. Ook dit lijkt geen mogelijkheid te zijn aangezien het bedrag niet tot op de cent kan worden voldaan met de kratjes. De leverancier kan er niks anders van maken dan dat ze de boodschappen weer mee moet nemen. Wat een ellende dit zegt Romy. Nou bedankt voor niks grapt Romy. Graag gedaan zegt de leverancier waarna ze het Utopia terrein verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Petra at 14:54

    Wat zet je jezelf als je onderneming dan ook voor schut. Utopia is een beste klant van ze, die laat je toch niet zitten voor het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *