Romy legt uit waarom ze niet reageerde op de discussie van Mehmet en Fay

Romy legt uit waarom ze niet reageerde op de discussie van Mehmet en Fay

Wanneer Romy zich bij Demi en Fay voegt in het hutje komt ze terug op de discussie tussen Mehmet en Fay van afgelopen avond. Romy voelde zich heel ongemakkelijk. Het leek alsof ze jou de schuld gaven zegt Romy tegen Fay. Fay wil daar direct op reageren en zegt dat dat kwam omdat Bas en Romy wijselijk hun mond hielden. Romy biedt daar vervolgens haar excuses voor aan maar zegt dat ze gisteren gewoon niet tussen beiden kon komen terwijl ze dat wel probeerde. Ik vond het een grote poppenkast gaat Romy verder. Ik heb al tegen Mehmet gezegd dat ik het initiatief van een verzoeningsdiner juist heel goed vindt voegt ze eraan toe. Na een uitgebreide uitleg naar Fay toe lijkt het erop dat Romy het één op één wel voor Fay heeft opgenomen tegenover Mehmet. De dames zijn het erover eens dat Mehmet op dit moment lullig doet tegen iedereen. Maar Bas is nu wel weer helemaal goed met Ivan en Mehmet eindigt Romy. Is dit toeval of is Bas iets van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 14:29

    Ja Ja Houdt Romy in de gaten want die klets morgen tegen de twins over Mehmet en Ivan ,en de dag erna klets ze met Mehemet en Ivan mee niet te vertrouwen.Maar dat weten we allang,en zij maar roepen dat ze eerlijk is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *