Ivan neemt de financiën over maar Mehmet is niet van plan hem te helpen bij deze taak

Ivan neemt de financiën over maar Mehmet is niet van plan hem te helpen bij deze taak

Ivan neemt de financiën over en heeft een vraag hierover voor Mehmet. Maar wanneer hij vraagt aan Mehmet of hij het wachtwoord voor hem heeft van een rekening krijgt hij niet het antwoord dat hij verwachtte. Je krijgt één vraag per dag zegt Mehmet tegen Ivan. Als ik van de financiën ben, ben ik er helemaal af gaat hij verder. Ivan moet lachen om deze woorden en vraagt hem naar de overdracht die hij niet heeft gekregen. Mehmet twijfelt of hij een uitzondering zal maken voor hem. Als ik een uitzondering voor jou maak heeft de rest van de groep daar ook baat bij voegt hij eraan toe. Het spijt me zeer maar ik ben een man van mijn woord gaat hij uiteindelijk verder. Complete chaos of ultiem geluk? vraagt hij vervolgens aan Ivan. Ivan knikt en antwoordt met complete chaos. Het lijkt erop alsof Ivan met zijn rug tegen de muur staat. Maar Mehmet wil hem niet helemaal aan zijn lot overlaten en stelt daarom een ruilhandel voor. Mehmet heeft al zijn geld al uitgegeven aan zijn boodschappen maar hij is vergeten lippenbalsem te bestellen. Als Ivan lippenbalsem voor hem bestelt wil Mehmet hem het wachtwoord geven die hij nodig heeft. Deal zegt Ivan zonder er nog langer over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *