Demi en Fay bespreken hun verdere tactiek voor het spel Utopia

Demi en Fay bespreken hun verdere tactiek voor het spel Utopia

Gisteren is er een discussie ontstaan tussen Demi, Fay en Mehmet. Het is Fay opgevallen dat Bas en Romy zich buiten de discussie hielden en bespreekt dat op deze nieuwe dag. Terwijl zij degene zijn die hem hebben bespeeld. En wij krijgen alle rotte vis naar ons hoofd gaat Fay verder tegen Demi. Dit is Fay zo tegengevallen dat ze het vertrouwen in Bas en Romy begint te verliezen. We moeten onze ogen openhouden en alvast gaan nadenken over de volgende stappen voegt ze eraan toe. Demi luistert aandachtig maar weet niet goed wat ze moet zeggen. Het zou zo maar kunnen dat ze overlopen benadrukt Fay. Ditzelfde kunnen Romy en Bas ook denken over de tweeling, Fay hoopt dat Demi zich beseft dat ze alleen elkaar kunnen vertrouwen. Demi geeft Fay gelijk maar denk je dat ze dat gaan doen dan? vraagt ze. Fay denkt het niet maar wil wel rekening houden met dat ze in een spel zitten. Ik wil niet voor een verrassing komen te staan benadrukt ze. Fay ziet het al helemaal voor zich, Demi en Fay strijden om Utopia titel. Demi moet ook glimlachen bij het idee. Daarom moeten we ze niet zomaar geloven op hun blauwe ogen eindigt Fay voordat ze gestoord worden door Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nans at 13:21

    Echt belachelijk allemaal, twins gun het die romy toch om te winnen, ze zit daar al zo lang en ook voor cemal, laat romy toch winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *