Ivan vergeeft Rienk en maakt het weer goed met hem

Ivan vergeeft Rienk en maakt het weer goed met hem

Een tijd geleden hebben Ivan en Rienk hele erge ruzie gehad. Ivan was erg kwaad op Rienk en besloot dat ze geen broeders meer waren. Afgelopen avond is Ivan blijkbaar van gedachte veranderd en hij besluit naar Rienk toe te stappen voor een gesprek. Hij laat aan Rienk weten dat hij hem vergeeft. De twee mannen omhelzen elkaar en Rienk barst in huilen uit. Ik hoop dat jij mij ook kan vergeven voegt Ivan eraan toe. Rienk laat op zijn beurt weten dat hij hem zeker kan vergeven. De twee gaan zitten en praten over de finale en wat het doet met de bewoners . Ivan legt uit waarom hij zo kwaad was. De mannen praten rustig verder en het lijkt erop dat ze weer maatjes zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bep at 10:47

  In denk dat de vrolijke Ivan weer terug komt met de rust die hij heeft nu.
  Geen achterna geloop meer .
  Heerlijk voor hem

 2. Bep at 10:43

  Zo zie maar geen geroddel van Linda aan hoofd van Ivan .
  En hij maakt het goed.
  Was op stapeling van roddel van Linda .
  Ivan heeft nu rust.
  Een verademing voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *