Romy en Mehmet hebben een rustig gesprek en praten hun onenigheid uit

Romy en Mehmet hebben een rustig gesprek en praten hun onenigheid uit

Nadat er zaken zijn uitgepraat tussen Mehmet, Demi en Fay praten Mehmet en Romy wat later buiten met elkaar. Romy merkt dat Mehmet vandaag wat meer was bedaard en laat hem weten dat ze open staat voor een gesprek wanneer hij het zelf ook wil. Daarna beginnen de twee over de hele situatie te praten. Er is iets structureels kapotgegaan zegt Mehmet. Toch vindt hij dat de bewoners wel normaal met elkaar om kunnen gaan en dit vindt Romy ook. Beiden leggen de twee uit hoe zij alles hebben ervaren maar ze weten ook dat ze het niet met elkaar eens zullen worden. Laten we hopen dat de sfeer iets beter wordt de laatste paar weken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *