Mehmet en Fay hebben een goed gesprek over de afgelopen stemperiode

Mehmet en Fay hebben een goed gesprek over de afgelopen stemperiode

Na het voorstel van het verzoeningsdiner komt al snel het gedrag van Mehmet en alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd ter sprake. Ik kies hier ook niet voor merkt Mehmet op. Er is zoveel gebeurd, dat valt niet zomaar recht te zetten gaat hij verder. Demi antwoordt dat ze hem begrijpt, maar benadrukt ook dat Mehmet er zelf voor kiest om zich zo te gedragen. Vice versa antwoordt Mehmet. Vervolgens zegt Fay dat er eigenlijk niks recht te zetten valt. Er is niks nieuws gebeurd gaat ze verder waarna ze verwijst naar de situatie met Chipp. Mehmet gaat hier rustig op in en legt uit dat hij het gevoel heeft dat hij is gebruikt voor de eliminatie van Linda. Mij zet je niet zo te kakken besluit hij. Volgens Mehmet is er daardoor iets geknapt bij hem. En dat jullie het spel spelen moeten jullie zelf weten maar Linda had echt moeten blijven vervolgt hij. Hier gaan ook de twee weer op in en Fay legt uit dat ze het vervelend vindt dat vooral zij hierop wordt aangekeken. Dan moet je ook naar de anderen kijken aldus Fay. Ook Fay merkt op dat ze alle redenen had om Linda naar huis te sturen en dat ze altijd haar eigen keuzes maakt. Volgens Mehmet is dit niet zo en was dit een tactische zet van haar, Demi, Bas en Romy. Daarna volgt er een lang gesprek waarbij de twee het op veel gebieden niet met elkaar eens zijn. Demi haakt op een bepaald moment in om aan te geven dat het fijn zou zijn als ze buiten de stemmingsdagen gewoon leuk met elkaar kunnen omgaan. Mehmet is het hier mee eens. Maar dit vergeet je niet zomaar benadrukt hij. Toch lijkt het gesprek goed ten einde te komen en de groep besluit respectvol met elkaar om te gaan.

Na dit gesprek evalueren Demi en Fay het gesprek. Het was een gezonde discussie merkt Fay op. Ze heeft er een fijn gevoel aan over gehouden en vindt het prettig dat ze het een en ander hebben uitgesproken. Ik vind nog steeds niet dat ik iets verkeerd heb gedaan maar het is fijn dat het een goed gesprek besluit Fay. Demi denkt ook dat de sfeer in de groep hierdoor veranderd is. We kunnen elkaar weer uitkijken benadrukt Fay. Het is wat luchtiger nu sluit Demi af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Nans at 10:05

    Mehmet wat doe je nu moeilijk, de groep heeft jou liever nog een week langer dan linda, dat is hun goed recht, tactisch of niet, jij hebt ook je voorkeur met stemmen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *