Bas kijkt de computergeschiedenis van de tweeling na en krijgt er ruzie met hen over

Bas kijkt de computergeschiedenis van de tweeling na en krijgt er ruzie met hen over

Nadat Demi en Fay het verzoeningsdiner hebben aangekondigd, krijgen Bas en Demi ruzie. Bas heeft namelijk op de computergeschiedenis gekeken om te kijken wat de tweeling van plan was. Als Bas dit laat weten, schiet Demi uit haar slof. Je bent echt triest Bas roept ze boos. En snauwt dat hij best weet dat zij en Fay het als een verrassing willen houden. Bas haalt nonchalant zijn schouders op dat hij er toch niet achter was gekomen wat het precies was. Wat doe je dan schijnheilig dat je het wel weet snauwt Demi. vervolgens Al snel komen de andere bewoners eraan wat het einde van de ruzie betekend. Uiteindelijk gaat Demi weer naar Bas toe. Ze is duidelijk kalmer en vraagt plagend waarom Bas per se in de computergeschiedenis wilde kijken. De twee knuffelen elkaar stevig en alles lijkt weer goed te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *