De bewoners zijn niet heel enthousiast over het verzoeningsdiner idee van de tweeling

De bewoners zijn niet heel enthousiast over het verzoeningsdiner idee van de tweeling

Demi en Fay hebben bedacht dat zij een verzoeningsdiner willen organiseren om de sfeer in de groep te verbeteren. De twee willen groots uitpakken en er een heus gala van maken. Afgelopen avond zonderen Demi en Fay zich af om een catering te bellen. Ondertussen hebben ook de andere bewoners door dat de tweeling ergens mee bezig is. Romy, Ivan en Bas komen los van elkaar verhaal halen maar Demi en Fay geven aan dat ze nog even geduld moeten hebben. Niet veel later roepen ze de groep bij elkaar. Fay neemt het woord. We zitten bijna nooit meer samen, sommigen kijken elkaar zelfs niet meer aan begint ze. Het zijn moeilijke tijden, maar willen wij nog 14 dagen zo met elkaar omgaan? gaat Demi verder. Daarom vinden wij het tijd voor iets leuks voegt Fay eraan toe. De twee vertellen vervolgens dat zij aankomende zaterdag een diner organiseren. Ze benadrukken dat ze de laatste twee weken leuk met elkaar willen omgaan. Laten we gezellig met z’n zevenen lekker dineren, praten en het gezellig hebben zoals voorheen besluit Fay.

Romy reageert enthousiast. Ik vind het een leuk idee meiden, laten we het doen roept ze uit. Ook Ivan zegt dat hij het een leuk idee vindt maar omdat de tweeling geld uit de bv willen gebruiken voor het diner is hij benieuwd naar het kostenplaatje. We hebben nog genoeg eten hier, waarom koken we niet? vraagt hij. Mehmet lijkt het voorstel minder leuk te vinden. Laten we nou niet doen alsof er niks is gebeurd en daar leuk met z’n allen gaan zitten zegt hij. Volgens Demi en Fay is dit helemaal niet de bedoeling maar voordat zij dit kunnen uitleggen praat Mehmet er doorheen. Er zijn zo veel dingen gaande gaat Mehmet verder. Mag ik uitpraten? roept Demi door hem heen maar dit lijkt niet te lukken. Dan spreek ik de rest van de groep aan gaat Demi verder. Dit schiet bij Mehmet dan weer in het verkeerde keelgat. Dit is precies hoe het hier gaat, nu laat je het weer zien snauwt Mehmet terug. Demi gaat vervolgens tegen Mehmet tekeer dat hij haar niet laat uitpraten. Fay maakt hier een einde aan door nogmaals de positieve kant van het verzoeningsdiner te benoemen. Het is een schijnvertoning, wie houden we voor de gek? benoemt Mehmet nogmaals. Toch krijgt Fay het voor elkaar om Mehmet iets positiever te krijgen. Met gemengde gevoelens gaan Demi en Fay terug naar de keuken.

Als ze terugkeren naar de keuken loopt Mehmet achter ze aan. Hij is al twee dagen boos op hen door het vertrek van Linda. Maar ik vind nog steeds dat jullie lekker koken hoor grapt Mehmet. Als Mehmet weer is vertrokken spreekt Fay Demi aan. Je moet niet op zo’n toontje tegen hem praten besluit Fay. En adviseert haar om boven Mehmet te staan en het verzoeningsdiner als iets positiefs te houden. Het is zonde benadrukt Fay. Demi begrijpt wat haar zus bedoelt en baalt dat ze het zo heeft aangepakt.Laten we hopen dat het verzoeningsdiner alsnog gezellig zal zijn!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 08:51

    Tis een mooi gebaar van die meiden.
    Mehmet heeft nog na sleep van Linda .
    Zo zie je maar dat Linda en mehmet samen spanden.
    Ondanks hun leugen van mehmet en linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *