De tweeling heeft er alles voor over voor een betere sfeer in Utopia en willen een luxe verzoeningsdiner organiseren

De tweeling heeft er alles voor over voor een betere sfeer in Utopia en willen een luxe verzoeningsdiner organiseren

Demi en Fay vinden de huidige sfeer in Utopia gespannen en willen er daarom alles aan doen om vandaag gezamenlijk dingen met elkaar te doen. Hiermee hopen ze dat de samenhorigheid een beetje terugkeert in Utopia. Wanneer Fay en Demi zich samen even terugtrekken in het hutje oppert Fay weer een nieuw idee. Wat als we een verzoeningsdiner organiseren? Demi vindt het een goed idee maar wijst Fay erop dat zowel Ivan als Rienk aan het vasten zijn. Maar dit ziet Fay niet als een probleem, Rienk is zaterdag klaar met vasten en voor Ivan houden we dan wel iets over voegt ze eraan toe. Fay wil namelijk niet zomaar een verzoeningsdiner organiseren, ze wil een heel gala organiseren. Wat betekent dat er uitnodigingen moet komen, de vrouwen in jurk komen en de mannen in pak komen, er moet catering komen met alles erop en eraan. Fay is zelfs van plan om een tafelschikking te maken zodat men de onderlinge irritaties met elkaar kan uitpraten. Demi lijkt even te twijfelen maar geeft dan toe en wil net als ze er alles voor over hebben om de goede sfeer terug te krijgen in Utopia. Demi twijfelt namelijk of het wel echt een verzoeningsdiner wordt. We kunnen het in ieder geval proberen, ik vind het echt niet meer leuk hoe het hier gaat gaat Fay sip verder. Demi snapt haar helemaal en wil ook niets liever. We gaan het doen, leuk idee benadrukt ze. De twee beginnen direct met de voorbereidingen zodat alle bewoners zaterdag middag een uitnodiging kunnen ontvangen. Of een verzoeningsdiner echt gaat helpen is dan weer vraag twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 15:05

    Goed bedoelt maar al bij voorbaat gedoemd te mislukken.
    Ze kunnen zich die energie en geld beter besparen, en iets leuks doen met de mensen die wel bereid zijn om nog een leuke laatste twee weken te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *