Mehmet voelt zich gekrenkt en als pion gebruikt in het spel Utopia

Mehmet voelt zich gekrenkt en als pion gebruikt in het spel Utopia

Mehmet heeft na gisteren duidelijk laten weten dat hij het niet eens is met de gang van zaken in Utopia. Bas wil hier meer van weten en vraagt daarom hoe het met hem gaat. Bas is namelijk bang dat Mehmet zich gaat vervelen aangezien hij de taak van de financiën heeft neergelegd maar Mehmet geeft aan dat hij zich wel vermaakt. Hij wil zichzelf alleen niet door de overige bewoners als een koe naar de slacht laten leiden. Hij weet dat de overige bewoners de kaarten in handen hebben maar daarom wil hij de rest van de tijd zelf de controle in handen hebben. En voegt eraan toe dat hij zich gekrenkt voelt omdat hij zich nooit met het spel bemoeit heeft en daar nu wel als pion in gebruikt werd. Bas weet op zijn beurt niet of hij een verkeerde keuze heeft gemaakt maar geeft wel aan dat hij meer heeft met Mehmet dan met de tegenstander die hij gisteren had. Wat vind jij ervan hoe het nu gaat? vraagt Mehmet daarna aan Bas. Het is jammer maar ik kan het jou niet kwalijk nemen reageert Bas. Ik wist al van te voren dat het einde geen pretje zal zijn benadrukt hij. Bas is bang dat hij aan het einde zichzelf de vraag moet stellen of het terugkeren naar Utopia het hem waard is geweest. De twee zijn blij dat ze dit gesprek met elkaar konden hebben en sluiten het daarom af met een omhelzing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Bep at 15:36

  Mehmet heeft Linda gebruikt.
  Door gedrags verandering met de stemming.
  Datmoet mehmet zeggen .
  Maar goed daar doorleer je Linda ook beterkennen .
  Met haar valse gedrag.

 2. Corry Weijermans at 15:09

  Die Bas die praat ook steeds anders ik weet niet wat hij hier nu weer mee wil bereiken?
  Of Bas wil zich zelf safe stellen in alles wat gebeurd is?
  Hij praat wel met alle winden mee zolang het hem uit komt!
  Ik zou hem mooi links laten liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *