Mehmet knipt de pinpas van Utopia bv door en stopt met zijn taak rondom de financiën

Mehmet knipt de pinpas van Utopia bv door en stopt met zijn taak rondom de financiën

Mehmet heeft er door het vertrek van Linda er een taak bij gekregen. Linda heeft het wachtwoord voor het doen van de boodschappen veranderd maar ze heeft aangegeven ook graag ziet dat de pinpas wordt doorgeknipt. Mehmet is hier de aangewezen persoon voor en wanneer Linda weg is waagt hij zich aan deze belofte. Allemaal gek aan het worden voor het geld praat Mehmet in zichzelf. Ik maak een belofte en die los ik in. Even een financiële lockdown gaat hij verder terwijl hij de schaar pakt. Zonder pardon knipt hij de pinpas in vier stukken.

Niet veel later roept Mehmet de bewoners bij elkaar voor een belangrijke mededeling. Sinds gisteren ben ik een andere Mehmet, het heeft me allemaal niet onberoerd gelaten begint hij het gesprek. En laat weten dat hij het jammer vindt dat het spel zoveel invloed heeft op de sfeer. Het heeft allemaal met het geld te maken vervolgt hij zijn verhaal. Ik heb jullie gezegd dat het niet handig is mij hier te houden benadrukt hij. De bewoners kijken verschrikt wanneer Mehmet verder gaat met vertellen. Mehmet geeft aan dat hij het een goed idee vindt om een financiële lockdown te houden en de pinpas door te knippen. De bewoners weten niet wat zij horen maar Mehmet gaat verder met zijn verhaal. Hier is het pasjes zegt Mehmet terwijl hij de kapotte pinpas laat zien. En wie de financiën overneemt is aan jullie voegt hij er ook nog aan toe. Ivan moet hard lachen terwijl Mehmet dit vertelt. Succes ermee sluit Mehmet af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:51

    En wie wilder er ook alweer met het koffertje met 17.500,– euro de poort gaan verlaten?? En dan zegt die sukkel dat iedereen met het geld bezig is. Blijkt wel dat degene die ermee bezig zijn/waren Linda, Ivan en Mehmet zijn. Deze drie vergeten dat het allemaal een spel is wat gespeeld moet worden. Mehmet en Ivan snijden zichzelf ook in de vingers door deze actie want ook zij kunnen niets zonder die pasjes. Echt een ware dombo actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *