Linda heeft Utopia definitief verlaten

Linda heeft Utopia definitief verlaten

Nadat Linda in een snel tempo haar spullen heeft gepakt en nog wat foto’s heeft gemaakt met vrienden Ivan, Mehmet en Rienk, is het tijd om te vertrekken. Ze vertelt Ivan dat ze niet de behoefte heeft om met de hele groep naar de poort te lopen maar Ivan is dat niet met haar eens. Hij vindt dat ze dat niet kan maken en Rienk valt haar bij. Het is toch het laatste beetje Utopia legt hij verder uit. Dat is er niet meer snauwt Linda terug. Dan besluit Linda de loods in te gaan om haar kist te pakken en krijgt ook de rest van de groep er lucht van dat ze gaat vertrekken. Met de hele groep bewoners loopt Linda daarom naar de poort. Linda geeft Mehmet, Ivan en Rienk een dikke knuffel. Ik hoef verder niets te zeggen, ik ga gewoon besluit ze. Pak ze allemaal hè! zegt ze nog tegen Ivan. Doei klinkt het vrolijk, waarna ze de poort opent en naar buiten loopt. Linda haar Utopia avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Els at 19:37

  Ik had gehoopt dat zij zou winnen ze heeft heel veel voor de groep gedaan petje af voor Linda ze is veel beter dan de twins, bas, en Romy. Dit kan Romy haar kop kosten, ik vind op dit moment geen utopiaan van de eeuw daar

 2. RINA at 15:18

  Ja Linda zelf met regelmaat het slel gespeeld en nu anderen het doen en jij moet gaan ben je woest. Slechte verliezer.

 3. Bep at 14:27

  Ja Linda je hebt jezelf behoorlijk verschut gezet .
  Maar dit is jou karakter erg hoor .
  Succes thuis .
  Lees maar eens na hoe alles gegaan is .
  Kijken hoe jij erzelf over denkt .
  Maatschappelijke werkster

  • Ruud at 17:03

   Dat wordt steun trekken die mag haar eigen beroep niet meer uitvoeren , wie wilt zo een naar persoon hebben niemand toch

 4. janine at 14:06

  Jammer jammer Linda dat je je zo laat kennen! Het gaat even niet zoals jij wil en dan ga je zo doen! En jij had het al die tijd over kinderachtig! Je bent het grootste kind daar met je huilen nu je weg moet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *