Demi, Romy en Fay zijn erg blij dat ze de laatste drie vrouwen in Utopia zijn

Demi, Romy en Fay zijn erg blij dat ze de laatste drie vrouwen in Utopia zijn

Na de eliminatie van vandaag gaan Demi en Fay naar hun hutje om te bespreken wat er is gebeurd. Ik heb niets verkeerd gedaan zegt Fay tegen Demi. Volgens haar heeft ze gestemd op degene die het volgens haar het meest verdient om in Utopia te blijven. Ik heb gedaan wat ik zelf wilde voegt ze eraan toe. Al snel voegt Romy zich bij de tweeling. Je hebt goed gesproken complimenteert ze Fay met haar stem. Ook Romy vindt het niet meer dan terecht dat de eliminatie is verlopen zoals hij is verlopen. Demi die niet heeft mogen stemmen vandaag, is trots op haar vriendin en zus. We zijn de laatste drie vrouwen in Utopia benadrukt ze blij, waarna de drie een vreugdedansje maken. Ondanks hun blijdschap zijn de drie wel benieuwd hoe Mehmet zich zal gedragen na deze eliminatie. Hij heeft aangegeven niet blij te zijn met de uitslag en heeft beloofd de bewoners het leven zuur te maken. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *