Linda is boos op haar mede bewoners en laat een verrassing achter…

Linda is boos op haar mede bewoners en laat een verrassing achter…

Nadat Linda de minste stemmen heeft gekregen tijdens de eliminatie is het tijd om haar spullen te pakken. In stilte haast ze zich naar de kleedruimte en de vide, waar ze haar spullen bij elkaar raapt. Toch moet ze nog wat doen in de tussentijd en neemt ze plaats achter de computer. Wat zei ik je gisteren? zegt ze ondertussen tegen Rienk, die reageert dat hij er niets van snapt. Als Linda achter de computer zit begint ze te typen. Ivan staat achter haar en begint te lachen. The lockdown is on zegt Linda terwijl ze wegloopt. Ik heb een cadeautje achtergelaten.

Daarna gaat Linda verder met haar spullen inpakken op de vide. Ivan komt erbij staan en Linda vertelt dat ze er alles aan zal doen om hem te laten winnen. De rest verdient het niet, hell f*cking no voegt ze er standvastig aan toe. Ze vindt het belachelijk hoe de bewoners zich net gedragen hebben en heeft dan ook geen zin om zich nog in hun omgeving te bevinden. Ze hoeven ook niet mee naar de poort zo meteen. Alleen jij, Rienk en Mehmet wil ik erbij gaat ze verder. Ivan luistert rustig naar haar en probeert haar te kalmeren maar dat lijkt niet echt te lukken. Ik wil gewoon snel klaar zijn en lekker naar huis zegt Linda tegen hem. Ik vind het best, dit is niet meer mijn plek op deze manier gaat ze verder. En vertelt Ivan dat ze wist dat het eraan zat te komen en dat ze er daarom zo op kan reageren. Ze kan er niet over uit dat Romy en Bas voor Mehmet hebben gekozen. Ze zijn allemaal zo fake als de t*fus zegt ze kwaad. Ik hoop echt dat Mehmet helemaal losgaat. Kijken of ze het dan nog zo leuk vinden vervolgt ze. Ivan staat ondertussen nog steeds rustig toe te kijken terwijl Linda haar spullen pakt. De frustraties bij Linda zitten duidelijk hoog maar ze zal straks toch echt Utopia moeten verlaten. Welke verrassing zou Linda achter hebben gelaten voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Bep at 17:30

  Nou nou die Linda is goed op haar achter……hoofd gevallen zeg
  Al die freak nemen walgelijk …
  Dat staat Ivan toe …
  Hoe kan dat

 2. Heidy at 13:53

  Wat een super slechte verliezer is dit zeg, zo kinderachtig zoals zij reageert. En dat noemt zich dan Maatschappelijk Werkster, nou volgens mij vindt zij nooit meer een baan als zodanig. Het is een spel wat gespeeld wordt en wat goed gespeeld wordt. Als zij in de gelegenheid waren geweest, meer mensen in haar team, hadden ze precies hetzelfde gedaan. Ben echt blij dat deze schaap in wolfskleren weg is. Nu nog Ivan en Mehmet eruit. Maar ja hoelang hebben ze nog eliminaties? En dan gaat Ivan dreigen dat het eindfeest niet door zal gaan. Zal iedereen die al een kaartje hebben betaald leuk vinden. Net als of hij daar alleen over gaat. Het feest kan ook gewoon zonder Ivan de geweldige doorgaan.

  • Corry Weijermans at 15:45

   Het eind feest loopt voor geen meter, Romy – Fay en Demi hadden het er ook al over vandaag, en ze zeiden gewoon niet doen en er mee stoppen. Dus als de mensen die een kaartje gekocht hebben slim zijn nu het geld er nog is, gelijk zullen terug gaan halen want dadelijk hebben ze niets! Geen eindfeest en hun geld kwijt.

 3. Petra at 13:35

  De pinpas heeft ze geblokkeerd onder vermelding van diefstal, nu kan er niets meer worden betaald! Haar zakgeld is naar Ivan gegaan, die betaald zijn boodschappen nu contant, alweer een slechte verliezer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *