Demi, Fay en Romy zijn niet te spreken over hoe het vertrek van Linda verlopen is

Demi, Fay en Romy zijn niet te spreken over hoe het vertrek van Linda verlopen is

Linda heeft het Utopia terrein verlaten nadat ze afscheid heeft genomen van de groep. Ivan, Rienk en Mehmet heeft zij een knuffel gegeven waarnaar ze de poorten verliet. Demi, Fay, Romy en Bas hebben geen knuffel van haar gekregen en hier is Fay niet over te spreken. Ik wilde het normaal afsluiten maar dat kan niet. Het is jammer dat het zo gaat in Utopia zegt Fay verbaast tegen Demi en Romy. Ook Demi snapt niet goed waarom Linda zonder goed afscheid is vertrokken. Als zij het zo wil, het is haar exit voegt ze eraan toe. En hiermee lijkt ze het naast zich neer te leggen. Toch geeft Bas Linda gelijk en denkt hij dat hij wellicht hetzelfde zal reageren als Linda in deze situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 16:57

    Hier kan je zien hoe linda eigenlijk is een zeer naar persoonlijkeheid is het gewoon, die niet tegen de verlies kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *