De bewoners komen bij elkaar, verlaat iemand Utopia met de oprotpremie?

De bewoners komen bij elkaar, verlaat iemand Utopia met de oprotpremie?

Ondanks het feit dat Linda Utopia heeft verlaten, is Mehmet alweer druk bezig met het voorbereiden van zijn plan. Een week lang hebben de bewoners de kans gekregen om akkoord te geven op de zogenaamde oprotpremie. Elke dag werd er geld in een geldkistje toegevoegd en hier konden bewoners aanspraak op maken, mochten zij dit geld accepteren moest deze bewoners direct Utopia verlaten. Vandaag is de dag dat er bekend wordt wie er aanspreek heeft gedaan op het geldkistje. Mehmet is al druk met het voorbereiden, door alles klaar te zetten. Als de voorbereidingen getroffen zijn roept hij de groep bij elkaar.

Als eerste wordt bekend gemaakt dat Bas een bod heeft gedaan toen de inhoud van de pot op 11000 euro stond. De bewoners moeten hun antwoord op dit bod op een papiertje schrijven en als de groep weer bij elkaar komt wordt het oordeel bekend gemaakt. Al snel wordt duidelijk dat Bas de oprotpremie niet mee naar huis krijgt, omdat een groot deel van de groep het hier niet mee eens is. Dan vertelt Rienk dat er bij 17500 euro ook een persoon is geweest die aanspraak wil maken op het bedrag namelijk Mehmet. Voor 17500 euro wil hij Utopia per direct verlaten. Snel zoeken de bewoners een eigen plekje om na te denken over hun oordeel. Je denkt toch niet dat ik hem met dit bedrag laat vertrekken? zegt Romy tegen de tweeling. Als iedereen zijn of haar oordeel op een briefje heeft geschreven komt de groep weer bij elkaar. Ook bij hem wordt al snel duidelijk dat de groep niet wil dat hij dit bedrag mee naar huis neemt. Ook vandaag is het bedrag in het glazen kistje opgehoogd. In totaal zit er 22500 euro in de pot maar er blijkt dat niemand een bod heeft gedaan. Nou fijn, iedereen blijft en het geld blijft ook zegt Fay blij. Maar Mehmet voegt snel toe dat er vanaf morgen weer een ander spel zal worden gestart. Wat heeft hij voor de bewoners in petto?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:54

    Ik vind het wel raar dat Mehmet dat helemaal alleen allemaal maar kan beslissen. Die dacht slim te zijn om te reageren op het bod van 17.500, 00 hahahaha ja hoor de groep is niet gek en die gaat het hem echt niet gunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *