Linda heeft voor haar vertrek het wachtwoord om boodschappen te kunnen doen veranderd

Linda heeft voor haar vertrek het wachtwoord om boodschappen te kunnen doen veranderd

Linda heeft voor haar vertrek ervoor gezorgd dat de andere bewoners geen boodschappen meer kunnen doen door het wachtwoord te veranderen. Fay komt hier afgelopen avond achter maar lijkt het weinig uit te maken. Op haar gemakje vraagt ze een nieuw wachtwoord aan en vertelt ze het aan Bas en Demi die naast haar zitten. Hoezo zou je dat doen? vraagt Bas verbaasd. Maar beide dames lijkt het weinig uit te maken. Het is allemaal zo opgelost laaf Fay weten. Het is wel een beetje krom, ze had commentaar op andere die het niet netjes achterlieten en nu doet ze het zelf sluit Bas het gesprek af. Ondertussen heeft Fay het wachtwoord veranderd en kunnen de bewoners weer boodschappen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 09:21

  Kan je nagaan hoe dom ze eigenlijk is, even een wachtwoord veranderen voor het boodschappen doen, ze denkt zeker dat iedereen achterlijk is. Die zijn in ieder geval stukken slimmer dan dat zij is.
  Hoe kinderachtig ben je zeg, en dat noemt zich een volwassen vrouw!

 2. M.Hoedemaekers at 08:52

  Linda zie je nou zelf hoe kinderachtig je bent , en dat noemt zich
  MAATSCHAPPELIJK WERKSTER.
  Je bent gewoon een grote roddeltante , kinderachtig en over je medebewoners kletsen over dingen en stemmingen wat je zelf ook doet .
  Ben blij dat je eruit bent BAH.

 3. Bep at 08:40

  Na het vertrek van Linda ,op die manier weggaan is jezelf verlagen.
  Dan krijg je toch veel meer respect voor een Billie en andere oudbewoners sorry hoor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *