Fay heeft onenigheid over een hoge tegoedbon die Ivan heeft gegeven aan een klant

Fay heeft onenigheid over een hoge tegoedbon die Ivan heeft gegeven aan een klant

Afgelopen avond hadden Fay en Ivan onenigheid met elkaar. Fay en Demi hebben samen een webshop waarin zij kleding verkopen maar Ivan heeft een tegoedbon aan hun klant gegeven, omdat deze klant een klacht had. Hierdoor lopen de tweeling winst mis omdat het tegoed erg hoog was. Weetje wat het is Fay, werken we voor de pot of niet? vraagt Ivan geïrriteerd. Fay geeft aan dat het niets uitmaakt waar het geld heen gaat maar dat er door deze tegoedbon geen winst wordt gemaakt. Het gaat erom dat je verlies draait benadrukt ze. Uiteindelijk geeft ze aan dat ze het niet heel erg vindt. Maar als ondernemer doet het mij wel pijn dat ik verlies draai gaat ze verder. In eerste instantie blijft Fay rustig maar wanneer Ivan bij zijn standpunt blijft en haar niet lijkt te snappen wordt Fay boos en loopt ze weg. Ik werk voor de bv zegt ze. Uiteindelijk lopen de twee uit elkaar. Zal het nog goed komen tussen hen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 09:23

    Ivan is ook niet echt bijster slim alhoewel hij dat wel van zichzelf vindt. Fay is een stuk slimmer en meer een ondernemer dan dat hij is. Hij verdient totaal geen geld meer in Utopia, heeft ook maar weinig toegevoegd. Altijd maar ruzie maken en schreeuwen, valt me mee dat hij de tafel nog niet heeft omgegooid uit kwaadheid met Rienk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *