Romy en de tweeling willen een banner van zichzelf in de loods

Romy en de tweeling willen een banner van zichzelf in de loods

Er blijven steeds minder bewoners over nu de finale van Utopia is begonnen. Romy, Demi en Fay willen graag de finale halen en daarom wil Romy zich een goed daglicht zetten. Daarom komt zij met het idee om een banner te laten maken van haarzelf en de tweeling waarin zij worden uitgebeeld als de powervrouwen van Utopia. Nadat ze groen licht heeft gekregen van de fotograaf vertelt ze het goede nieuws aan de tweeling. Fay en Demi weten niet wat zij horen en vinden het idee van Romy enorm leuk. We zijn nog maar met drie powervrouwen over en ik wil zo groot mogelijk onze koppen op een banner voegt Romy er enthousiast aan toe. De dames zijn erg blij wanneer ze het nieuws horen. Hoe zullen de andere bewoners hierop gaan reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *