Hoe reageren de bewoners op de actie van Mehmet?

Hoe reageren de bewoners op de actie van Mehmet?

Nadat Mehmet de mededeling heeft gedaan dat hij niet meer de financiën gaat doen en de pinpas van Utopia bv heeft doorgeknipt, ondernemen de andere bewoners gelijk actie. Fay en Ivan overleggen om een nieuwe pinpas aan te vragen. Dit duurt even, dus dat doe ik nu alvast zegt Fay. Romy zit erbij en kijkt ernaar maar geeft aan haar woorden hier niet aan vuil te willen maken. Ook Ivan lijkt niet zo blij te zijn met de actie van Mehmet. Ik moet het even laten rusten voegt hij eraan toe. Bas vindt het een slimme actie van hem. Misschien zorgt dit er wel voor dat hij wint gaat hij verder. De bewoners bespreken hoe nu verder maar hun eerste prioriteit is een nieuw pinpas aanvragen. Hoe gaan de bewoners het volhouden zonder pinpas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *