Demi, Fay en Romy zijn niet te spreken over Mehmet

Demi, Fay en Romy zijn niet te spreken over Mehmet

De bewoners raken er niet over uitgepraat. Mehmet heeft de pinpas doorgeknipt en aangegeven niet meer de financiën te willen doen. Wanneer Demi en Fay afgelopen avond vragen waarom niet, geeft Mehmet als reden het geld. Hij vindt dat het geld te veel invloed heeft op het spel.bWat een egoïst is het ook zegt Demi boos. Gadverdamme voegt ze er nog aan toe. Fay en Romy zijn het helemaal met haar eens. Wil je op zo een manier winnen vraagt Romy in zichzelf af. De tweeling en Romy vinden de reactie van Mehmet erg raar nu Linda uit Utopia is gestuurd, omdat Mehmet hetzelfde heeft gedaan met de voorgaande stemmingen volgens hen. Hij weet toch dat we in een spel zitten gaat Romy verder. De dames snappen maar niet dat Mehmet zo negatief zijn laatste tijd in Utopia wil invullen, terwijl je ook nog veel leuke dingen kan doen. Stelletje mafklappers sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Heidy at 14:54

      degene die juist nog geld aan het verdienen zijn, zijn de twins! Mehmet heeft nog geen cent binnengebracht in dat half jaar dat hij in Utopia zit. Linda heeft ook niet veel geld binnengebracht evenals Ivan. De meisjes werken nu nog steeds stug door om geld te blijven verdienen. Nu heeft Mehmet helemaal niets meer te doen kan hij de hele dag op zijn reet blijven zitten. Want opruimen en schoonmaken heeft meneer ook nog nooit gedaan. Tjonge die financiën doen, is ook niet zo moeilijk hoor kunnen Bas en de twins ook gemakkelijk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *