De sfeer in Utopia is door toedoen van Mehmet om te snijden

De sfeer in Utopia is door toedoen van Mehmet om te snijden

Demi en Fay zijn vanmorgen vrolijk opgestaan maar toch lijkt het niet helemaal goed te gaan met Demi. Wanneer de twee even alleen zijn, begint Demi te huilen. Fay komt bij haar zitten maar weet niet zo goed wat zij moet doen. Ik weet niet waarom ik moet huilen zegt Demi tegen haar. De twee fluisteren met elkaar en Fay vertelt aan Demi dat ze misschien moet huilen door alles wat er gisteren is gebeurd.

Op deze nieuwe dag is de sfeer nog altijd om te snijden. Gisteren heeft Mehmet kenbaar gemaakt dat hij stopt met de financiën. Daarnaast heeft hij ook de pinpas doorgeknipt, zonder de andere bewoners hiervan op de hoogte te stellen. De bewoners reageerde geschokt en sinds dit moment is de sfeer in de loods om te snijden. Ook Fay en Demi is dit niet onopgemerkt gebleven. Hij doet echt niet gezellig fluistert Fay wat later tegen haar zus terwijl ze seint naar Mehmet. Demi is het helemaal met haar eens en vindt de sfeer in de loods erg ongezellig. Niemand zegt meer hoi tegen elkaar merkt ze verder op. De tweeling is het erover eens dat deze grauwe sfeer niet aan hen ligt, maar duidelijk bij Mehmet. Dit is precies wat hij wil eindigt Fay hardop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:58

    Het gedrag van de dames is tenminste erg volwassen, dat kan je van Mehmet niet zeggen, is net een klein kind. Zelfs Ivan vond het doorknippen van de pinpassen niet goed. Volgende die eruit zal gaan is Mehmet a.s. maandag als er dan nog gestemd gaat worden. Die gaat echt de finale niet winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *