Ivan belt de bank om een nieuwe bankpas te regelen

Ivan belt de bank om een nieuwe bankpas te regelen

Gisteren heeft Mehmet de bankpassen doorgeknipt wat ervoor heeft gezorgd dat de bewoners momenteel in een financiële lockdown verkeren. Ivan ziet er wel de humor van in maar wil blijkbaar toch dat de bewoners zo snel mogelijk uit deze situatie komen. Hij begint dan ook de dag met een belangrijk telefoontje naar de bank. Ik wil graag een nieuwe bankpas aanvragen omdat de vorige doorgeknipt is legt hij uit aan de bankmedewerker. De bank wil natuurlijk graag weten waarom deze doorgeknipt is en dus legt Ivan lachend uit dat dit komt door een boze financiële man. De bank is bereid om een nieuwe bankpas aan te maken mits de boze financiële man, hier vrede mee heeft. De bankmedewerker geeft aan later op de dag met Mehmet te bellen, maar zal Mehmet zijn goedkeuring geven voor een nieuwe pas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 12:13

    Dit is niet meer om te lachen!! Dit is géén Utopia spel meer spelen!! Héél erg jammer dat Utopia zo moet gaan eindigen, dat de kijkers zich Utopia zo moeten herinneren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *