Romy, Fay en Demi hebben een geheim voor de mannen

Romy, Fay en Demi hebben een geheim voor de mannen

Romy, Fay en Demi zijn de laatst overgebleven powervrouwen van Utopia. Dit willen zij vieren met een banner van zichzelf aan het dakterras. We mogen trots op onszelf zijn zegt Romy tegen de tweeling. De dames besluiten ook een tekst op de banner te plaatsen en denken na over het woord powervrouwen. Dat past echt bij Utopia benadrukt Fay enthousiast. Romy stelt voor dat ze de fotoshoot enigszins geheim houden voor de mannen. Als de mannen ernaar vragen zullen de dames hen ervan overtuigen dat het voor een normale vriendinnen shoot is. Het gaat ze niks aan voegt Demi eraan toe. De dames hebben er zin in, zal het hen lukken om dit voor elkaar te krijgen zonder argwaan te wekken bij de mannen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *