Demi wil een middagje bouwen voor Utopia 2

Demi wil een middagje bouwen voor Utopia 2

Nadat de tweeling en Romy in het geheim overlegd hebben over een fotoshoot komt Demi met een nieuw idee. Het lijkt haar leuk om onder het mom van Utopia 2 dingen te bouwen wat de eerste bewoners daar goed zouden kunnen gebruiken. Romy en Fay vinden het een ontzettend leuk idee en hebben meteen vele ideeën. De dames gaan direct naar de mannen om te kijken of zij het ook leuk vinden om hiermee aan de slag te gaan. Wanneer Demi haar idee uitlegt aan de mannen begint Ivan te lachen. Hoewel Bas en Rienk aangeven mee te willen doen, is Ivan niet zo enthousiast. Ik ben bezig aan het eindfeest gaat Ivan verder. Daarnaast geeft hij aan dat hij in zijn persoonlijke Utopia zich al genoeg bewezen heeft. Hij heeft naar eigen mening genoeg gebouwd tijdens zijn Utopia tijd. jullie mogen je nu bewijzen benadrukt hij. Demi vindt niet dat iemand zich hoeft te bewijzen en wil over een uurtje met z’n allen beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 14:29

    Ivan je bent pas later in deze utopia gekomen en je roept steeds maar dat jij de enigster bent die hier steeds wat doet ,volgens mijn begrijpt hij het niet helemaal hij ziet enkelt maar dollar tekens. De twins verdienen nog steeds in Utopia ,en jij moest de kaartjes toch zo duur maken ,dikke bult eigen schuld ,en je wou de macht hebben en dat is je niet gelukt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *