Demi, Romy, Fay, Bas en Rienk bouwen een middagje voor Utopia 2

Demi, Romy, Fay, Bas en Rienk bouwen een middagje voor Utopia 2

Demi heeft de bewoners voorgesteld om een middagje te gaan bouwen aan wat zij denken dat de bewoners van Utopia 2 nodig zullen hebben. Op Mehmet en Ivan na doet iedereen mee. Romy maakt een toilet, Fay bouwt een vuurplaats, Bas maakt een sculptuur en Rienk helpt waar hij kan. Demi houdt ondertussen toezicht want ze heeft misschien wel een prijs voor de winnaar. Terwijl Bas, Romy, Fay en Rienk aan het bouwen zijn ontstaat er een ruzie tussen Fay en Rienk. Fay loopt naar de werkplaats om iets te pakken, als ze ziet dat er de elektrische zaag die Rienk heeft gebruikt gevaarlijk uitsteekt vanaf de werkbank. Oeh dit vind ik gevaarlijk laat ze weten. Rienk antwoordt dat ze de stekker eruit moet trekken. Fay vindt het op haar beurt gek dat zij dit moet doen, aangezien het Rienk zijn schuld is. Grappend merkt Rienk op dat er niets aan Fay haar handen mankeert. Dan raakt Fay geïrriteerd. Ik haal bijna mijn arm eraan open zegt ze boos. Het feit dat Rienk er een grapje van maakt en haar een bevel oplegt maakt haar erg boos. Je bent hier met meer mensen voegt ze eraan toe. En blijft verontwaardigd verder mopperen tegen Rienk. Rienk begrijpt niet waarom Fay ineens zo tekeer gaat tegen hem en legt uit dat ze prima de stekker eruit kon halen. En ik had er geen last van vervolgt hij nonchalant. Demi valt Fay bij en vindt ook dat Rienk er rekening mee had moeten houden dat er nog andere bewoners in en uit de werkschuur lopen. Rienk besluit geen aandacht meer te geven aan boze Fay en gaat verder met bouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *