Ivan lost het pinpas probleem in Utopia op

Ivan lost het pinpas probleem in Utopia op

Gisteren heeft Mehmet uit protest omdat Linda naar huis is gestuurd, zijn financiële taak neergelegd. Hierbij heeft hij ook de bankpassen doorgeknipt. Hier waren de bewoner op zijn zachts gezegd niet over te spreken. Alleen Ivan kon er wel om lachen maar toch besloot hij vandaag de bank te bellen om nieuwe passen aan te vragen. Met de bank sprak hij af dat Mehmet eerst akkoord moet geven voor nieuwe passen. In de middag heeft Ivan opnieuw contact met de bank. De mevrouw aan de andere kant van de lijn zegt dat er een akkoord is en dat de nieuwe bankpassen worden opgestuurd. Helemaal top antwoordt Ivan enthousiast. Op de vraag wanneer de passen ongeveer binnenkomen antwoordt de mevrouw dat dit in de loop van volgende week zal zijn.  Tevreden beëindigt Ivan het gesprek. Binnen een aantal dagen zal het geld gewoon weer beschikbaar zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *