Demi maakt bekend wie het mooiste project voor Utopia 2 gemaakt heeft

Demi maakt bekend wie het mooiste project voor Utopia 2 gemaakt heeft

Eerder vandaag heeft Demi het idee geopperd om te gaan bouwen voor Utopia 2. Ivan en Mehmet hebben besloten hier niet aan mee te doen maar de overige bewoners en gast Rienk hebben hun uiterste best gedaan om iets te bouwen waar ze in Utopia 2 iets aan zouden kunnen hebben. Na een paar uur heeft iedereen zijn bouwproject af en onthullen ze dit een voor een. Bas is als eerste aan de beurt. Ik heb een kunstwerk gemaakt omdat er ook geld verdiend moet worden in Utopia 2 legt hij uit terwijl hij het kunstwerk onthult. Aandachtig bekijkt Demi zijn creatie. De volgende is Rienk. Met trots onthult hij zijn verplaatsbare wc, die Demi met liefde uitprobeert door erop te gaan zitten. Na Rienk is de beurt aan Romy die ook een wc onthult. Trots vertelt ze hoe haar project precies werkt. Als laatste is Fay aan de beurt. Ze heeft een vuurplaats gemaakt die ze ook echt laat branden. Als Demi alles heeft bekeken velt ze haar oordeel. Over elk ontwerp zegt Demi iets liefs. Maar er kan er maar één de winnaar zijn benadrukt ze. Bas is op een mooie vierde plaats geëindigd. Romy is derde geworden en Fay heeft de tweede plek weten te bemachtigen. Op de eerste plaats staat Rienk en hij krijgt een mooie prijs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. arie at 12:00

  Een verplaatsbare wc voor in een bos.
  Briljant gedaan door Rienk !
  Rienk is klaar voor utopia 2,
  want wie zoiets in korte tijd bedenkt en maakt is veel meer dan iemand die alleen maar naar kaas vraagt
  Heel erg goed dat de bewoners van utopia Rienk zijn idee hebben beloond met de eerste prijs
  Zo leren we ook andere talent van Rienk kennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *