Fay liegt Romy voor over het telefonische gesprek wat ze met Chipp heeft gehad

Fay liegt Romy voor over het telefonische gesprek wat ze met Chipp heeft gehad

Na het telefoongesprek met Chipp vertelt Fay gechoqueerd over het advies van Chipp en de woorden die hij over Romy sprak. Als niet veel later ook Romy zich aansluit bij het groepje wordt Fay een beetje ongemakkelijk. Hey schat begroet Fay haar. Romy staat er met een bedroefd gezicht bij terwijl Fay vooral vertelt over het gedeelte dat niet over Romy ging. Toch geeft Romy haar een knuffel. Ik ben hartstikke blij voor je fluistert ze in Fay haar oor. Niet veel later zonderen Romy, Demi en Fay zich af in hun hutje. Zei hij niks gemeens over mij? vraagt Romy. Fay ontwijkt deze vraag een beetje en zegt dat Chipp haar heeft geadviseerd dat ze zelf moet beslissen wat ze moet doen. We zijn met z’n vieren gaat zeverder. Romy is toch bang dat Chipp negatief over haar heeft gepraat aangezien hij de vorige keer niet erg over haar te spreken was. Hij heeft alleen gezegd dat je wat wisselvallig kan zijn maar hij weet niet hoe goed wij nu zijn denkt Fay zich in. Oh gelukkig, ik was bang dat hij in zijn boosheid was blijven hangen antwoordt Romy. Wat Romy niet weet is dat Chipp Fay inderdaad geadviseerd heeft om Romy uit Utopia te werken. Ik hoop niet dat jullie anders over mij denken nu benadrukt Romy nogmaals. Hij heeft echt niks lulligs gezegd liegt Fay tegen Romy. Romy lijkt hierdoor gerustgesteld en zegt nogmaals dat ze heel blij voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:59

    Hoezo misselijke meiden, is de stemming al geweest dan?? Wie weet gaat ze helemaal niet op Romy stemmen. Ik kan Chipp wel begrijpen maar ik hoop dat Fay doet wat ze zelf wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *