Fay twijfelt aan Chipp zijn advies om op Romy te stemmen tijdens de nominatie

Fay twijfelt aan Chipp zijn advies om op Romy te stemmen tijdens de nominatie

Demi, Fay en Romy hebben veel doorstaan. Toen de tweeling Utopia binnenstapte werden ze al snel goede vriendinnen maar naar mate de finale naderde groeide de vriendinnen steeds meer uit elkaar. Er ontstond zelfs een ruzie en de dames hebben op elkaar gestemd. De laatste twee weken gaat het weer goed tussen hen en hebben ze zelfs samen met Bas een pact gevormd. Fay heeft vandaag vijf minuten met Chipp mogen bellen en hij adviseerde haar om Romy uit hun groepje te zetten en ervoor te zorgen dat zij naar huis moet. Dit advies kwam hard aan bij Fay en ze weet dan ook niet precies wat ze moet doen. Misschien ben ik wel zo misselijk omdat ik ergens wel weet wat voor het spel het beste is zegt ze tegen Demi, doelend op het feit dat ze maandag dan op haar vriendin Romy moet stemmen. Maar hij heeft ook weer niet letterlijk gezegd dat ik dat moet doen gaat ze verder. Ze vindt het overduidelijk een moeilijke keuze maar ze heeft nog een paar dagen om er goed over na te denken. Zal Fay uiteindelijk op Romy stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *