Ivan maakt met de groep een leuk promotiefilmpje voor het eindfeest van Utopia

Ivan maakt met de groep een leuk promotiefilmpje voor het eindfeest van Utopia

Utopia 1 loopt ten einde en Ivan is dan ook al een lange tijd bezig met het organiseren van een eindfeest. Hier moet een hoop voor gebeuren en hij is dan ook de hele dag druk aan het bellen. Wat later vandaag roept Ivan de groep bij elkaar om iets voor het eindfeest te doen. Met z’n zessen besluiten ze een leuke video op te nemen voor radio 100% NL, om zo het spectaculaire eindfeest onder de aandacht te brengen. Ook Rienk sluit zich aan. Mehmet en Bas nemen plaats achter de bar terwijl Ivan, Romy, Demi, Fay en Rienk plaats nemen voor de bar. Zoals jullie weten hebben wij 26 mei het eindfeest van Utopia gepland staan en speciaal voor jullie luisteraars hebben wij een winactie geregeld! zegt Ivan enthousiast waarna de groep juicht. Wees erbij en graag tot dan! sluit Ivan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Nans at 18:33

    Hoe kun je eennprogramma als utopia zo de afgrond in laten donderen, Alle echte utopianen zijn er bijna uitgestemd, de twins en chip zijn geen echte utopianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *