Fay zit even emotioneel in de clinch door het telefonisch advies van oud bewoner Chipp

Fay zit even emotioneel in de clinch door het telefonisch advies van oud bewoner Chipp

Fay heeft vijf minuten met Chipp gebeld en is hierdoor flink van slag. Chipp heeft haar namelijk vertelt dat ze beter verder kan gaan met Demi en Bas. Romy is volgens Chipp erg populair buiten en hij vindt haar erg wisselvallig. Daarom adviseerde hij Fay om Romy naar huis te sturen. Fay besluit Bas even apart te nemen om dit te bespreken. Als Chipp zegt dat we het met z’n drieën moeten doen, dan moet ik daar misschien naar gaan kijken zegt Fay. Op dat moment wordt het Fay te veel en begint ze te huilen. Ik snap je, je zit emotioneel even in de clinch antwoordt Bas lief. Fay benadrukt vervolgens dat ze Bas vertrouwt en dat ze hoopt dat hij de informatie over Romy dan ook met niemand deelt. Tuurlijk niet verzekert Bas haar terwijl Fay haar tranen wegveegt. Ik heb er gewoon geen fijn gevoel aan over gehouden, terwijl ik wel blij ben dat ik hem heb gesproken gaat ze verder. Bas begrijpt haar en merkt op dat het ook niet makkelijk is. Wat zal Fay uiteindelijk met het advies van Chipp doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *