Ivan en Bas hebben een discussie over het eindfeest van Utopia

Ivan en Bas hebben een discussie over het eindfeest van Utopia

Het einde van Utopia is in zicht en de bewoners zijn daarom al druk bezig met het eindfeest. Ivan is verantwoordelijk voor de organisatie van dit feest maar hier lijkt nog wat onenigheid over te zijn. Wanneer Bas op deze nieuwe dag vraagt of Ivan een belangrijke mail heeft verstuurd, geeft hij aan van niet. Bas is nieuwsgierig waarom niet maar Ivan is hier erg duidelijk in. Dat was toch jouw taak merkt hij op. Bas snapt er niets van want volgens hem is dit zeker niet zijn verantwoordelijkheid. Er is niet met jou samen te werken zegt Bas daarna tegen Ivan. Jij bent toch verantwoordelijk voor het evenement benadrukt hij. Ivan is het hier niet mee eens en vindt dat alle bewoners deze verantwoording dragen. Je bent echt een prutser reageert Bas lacherig. Toch meent hij dat hij vindt dat Ivan de zaken rondom het eindfeest op zich moet nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 12:29

  Het wordt gewoon een groot fiasco dat hele eindfeest, ze hebben al weer artiesten moeten afzeggen.
  Ze vinden het gek dat er geen kaarten verkocht worden, daar wil je toch niet heen kijk eens wat daar allemaal gebeurd is. Dan praat je echt niet meer over een Utopia !!
  Zoals Fay en Demi die horen daar ook allang niet meer te zijn!! Dat is altijd alleen maar ikke ikke en nog eens ikke geweest. Ze hebben nooit mee geholpen als er een evenement was voor de opbouw en afbouw.
  Ze doen helemaal niets ze hebben alleen maar geslapen en in het kasteel gehangen als er gewerkt moest worden.
  En maar mooi zijn voor de camera en hun shine momenten pakken.
  De winkel bestond al en het meest liep de webshop daar werd het meeste gekocht.
  Daar hoef je niets voor te doen het is net als een ander postorderbedrijf.
  En ik heb ze altijd achter de computer zien zitten, terwijl anderen aan het werk waren.
  Een eigen BV moesten ze hebben, en of dat niet genoeg was ook nog apart boodschappen doen en koken en eten.
  Fay en Demi – Mehmet en Bas naar huis en laat Romy winnen ze heeft het verdient!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *