Ivan vergeeft Rienk na alles wat hij gezegd en gedaan heeft

Ivan vergeeft Rienk na alles wat hij gezegd en gedaan heeft

Tijdens het verzoeningsdiner kijken de bewoners terug op hun Utopia tijd. Met een goed gevuld bord halen ze de leukste en minder leuke herinneringen op met elkaar. Er wordt hard gelachen en ze vermaken zich prima. Dan neemt Ivan ineens het woord. Hij doet mee aan de Ramadan en vertelt dat hij vindt dat je dan verplicht mensen moet vergeven en eerlijk moet zijn. Je moet zeggen wat je hart wil zeggen. Bij mij zit er geen slot meer op op dit moment vertelt hij verder aan de groep. Na al het gebekvecht met Rienk wil hij weer met een schone lei beginnen en vergeeft Ivan hem voor alles wat hij gezegd en gedaan heeft. Het verzoeningsdiner is verder gezellig verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *