De bewoners komen nader tot elkaar door het verzoeningsdiner

De bewoners komen nader tot elkaar door het verzoeningsdiner

Sinds de nominaties en eliminaties zijn begonnen, zijn er elke week meer spanningen tussen de bewoners. De vrouwen vinden dat het wel weer tijd is voor iets leuks. Samen organiseren zij deze avond dan ook een verzoeningsdiner. Een initiatief om weer wat dichter tot elkaar te komen. De tafel is mooi gedekt, er is lekker eten besteld en de borden en glazen staan klaar om gevuld te worden. Nadat iedereen is aangeschoven, proosten de bewoners met elkaar en tasten ze toe. Het beloofd een gezellige avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:56

    Samen organiseren ze deze avond?? Het is een initiatief van de twins! Die hebben ook het meeste betaald, maar ik vind het wel leuk dat ze allemaal aan de tafel zitten, tja anders hebben ze geen eten he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *