Ivan en Mehmet bespreken het gedrag van Bas, de tweeling en Romy

Ivan en Mehmet bespreken het gedrag van Bas, de tweeling en Romy

De laatste weken wordt er veel gespeculeerd over de stemmingen. De onderlinge banden van elkaar worden slechter of juist beter. Mehmet valt het op dat Ivan en Bas close zijn met elkaar maar is benieuwd hoe het nu echt zit tussen hen. Hoe zijn jullie met elkaar vraagt Mehmet nieuwsgierig aan Ivan. Ivan antwoordt dat hij en Bas elkaar goed begrijpen. Ik kan hem lezen maar ik zie hem niet als gevaar. En voegt eraan toe dat hij Bas honderd procent vertrouwt en juist de andere bewoners hier niet op hun woord gelooft. Ik ken Bas, ik weet wie hij is en wat hij denkt legt hij verder uit aan Mehmet. Dat stelt mij gerust benadrukt hij. Mehmet geeft op zijn beurt aan dat hij Bas wel snapt maar het lastig is dat hij samenwerkt met Demi en Fay. Ivan vindt het hierbij ook lastig dat Romy bij hun complot wordt betrokken. Hij vindt dat Demi en Fay geen Utopiaan van de eeuw zijn en Romy hier ook niet toe behoort, aangezien ze volgens Ivan tactisch stemt. Wie hou je voor de gek, het is allemaal een grote show? eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Nans at 15:29

    Ongelooflijk wat een naarling die ivan, hoezo is romy geen utopiaan van de eeuw, krijg nu sterk de indruk dat het om bas of ivan gaat, maar vind dat romy en cemal daar beide bij horen, dat was eerlijk geweest!!! En dan van die vier ivan naar huis aub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *