Romy heeft geen behoefte meer om met Ivan te praten

Romy heeft geen behoefte meer om met Ivan te praten

Afgelopen maandag heeft Ivan zes stemmen aan Cemal gegeven en hierdoor kwam Cemal in de gevarenzone terecht. Omdat ook Romy zes stemmen had gekregen, zat zij samen met Cemal genomineerd. Uiteindelijk heeft de groep besloten Cemal naar huis te sturen en bleef Romy alleen achter in Utopia. Nu Romy samen met Demi, Fay en Bas op de schommelbank zit, vraagt de tweeling zich af hoe Romy zich voelt over Ivan. Het heeft voor mij geen toegevoegde om met hem te praten, dan voel ik me alleen maar rotter zegt Romy zelfverzekerd tegen de twee. Fay snapt het gevoel van Romy en is ook van mening dat het geen zin heeft om met hem te praten, omdat het Romy niets oplevert. Romy laat daarna weten dat ze het nu soms vervelend vindt dat Ivan op Cemal heeft gestemd maar denkt dat het praten met Ivan toch niets helpt. Iedereen mag zijn redenen hebben om te stemmen maar deze is wel heel heftig voegt ze er sip aan toe. Demi en Fay zijn het volledig met haar eens. Zal Romy nog met Ivan gaan praten over de situatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 15:53

    Ik vind dat Romy groot gelijk heeft, en bij haar woord moet blijven.
    Ivan was zo tegenstrijdig bij de 6 stemmen die hij Cemal gaf wat hij allemaal opnoemde, en wat hij allemaal benoemde bij de poort met het ABC.
    Als je het hebt over een wolf in schaapskleren dan wijzen heel veel vingers naar hem!
    En ook zeker naar de bitch Linda die echt een smerig spel speelt!
    Die hebben echt beide bloed aan hun handen, die mogen trots zijn op zichzelf.
    Maar ik hoop dat Ivan en Linda samen op de bank komen!! Oprotten die twee!!
    En daarna Fay en Bas en Demi, en Romy mag winnen al is het voor Cemal.

  2. Nans at 14:55

    Ja dit was wel erg heftig en daar zijn zoveel mensen het mee eens, dit is gewoon niet eerlijk , hoop dat jullie met zijn vieren samen ivan op de bank zetten.

  3. Bep at 14:54

    Groot gelijk Romy .
    Hou je op je woord .
    Laat Ivan maar eerst recht zetten wat hij vind van cemal .
    Hou je sterk hier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *