Je kunt nog 1 dag online stemmen op jouw favoriete finalist

Je kunt nog 1 dag online stemmen op jouw favoriete finalist

Morgenochtend om 11:00 uur sluiten de lijnen om te stemmen met je premium paspoort.Stemmen doe je door in te loggen met je premium paspoort en hier te klikken. Per telefoon kun je nog wel iets langer stemmen. Hoe werkt het ook alweer? We hebben het in dit bericht voor je beschreven.

Stemmen per telefoon
De lijnen om per telefoon te stemmen zijn geopend van dinsdag 22 mei 15:00 uur tot woensdag 30 mei 10:00 uur. Stemmen per telefoon kan zo vaak als je wilt, maar let op: een stem uitbrengen kost 90 cent. Stemmen per telefoon kan door de naam van jouw favoriete bewoner te sms’en naar 2580 of door je keuze te maken op telefoonnummer 0909-0303. Klik hier voor de voorwaarden.

Stemmen met je premium paspoort
Stemmen met je premium-paspoort kan van dinsdag 22 mei 15:00 uur tot maandag 28 mei 11:00 uur. Elke premium paspoorthouder kan één stem uitbrengen. Heeft bewoner X de meeste stemmen gekregen van de premium paspoorthouders? Dan krijgt bewoner X vijf stemmen extra. Stemmen doe je door in te loggen met je premium paspoort.

Klik hier om te stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. goudvink at 10:29

    is er ook een notaris aanwezig om de stemmen te tellen dan gebeurd het eerlijk
    want de kijker weet toch niet of er eerlijk gestemd wordt
    want we zien toch de uitslag niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *