Linda bespreekt de spanningen rondom de nominaties met Cemal, wie krijgt immuniteit?

Linda bespreekt de spanningen rondom de nominaties met Cemal, wie krijgt immuniteit?

Cemal staat met Linda in de keuken als hij haar vraagt of ze bang is om naar huis te gaan. Linda geeft aan dat ze het alles behalve leuk vindt als ze naar huis moet maar dat dit wel de realiteit kan worden. Ook ik heb dat gevoel stelt Cemal haar gerust. En denkt niet dat Linda zich veel zorgen hoeft te maken en zegt dat er nog altijd veel mensen achter haar staan. Linda is als eens eerder genomineerd en weet daarom als geen ander hoe het is om genomineerd te zijn. Dat is echt heel beroerd voegt ze eraan toe. Het is alsof er teams gekozen moeten worden bij gym vroeger op school en dat je dan net niet gekozen wordt. Cemal begrijpt precies wat Linda bedoelt. Het is duidelijk dat Linda er niet naar uitkijkt om nogmaals genomineerd te worden maar zal zij ook kans maken op immuniteit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *