Mehmet heeft gemengde gevoelens over het einde van Utopia 1

Mehmet heeft gemengde gevoelens over het einde van Utopia 1

Wanneer Mehmet even een momentje voor zichzelf heeft op de vide komt zijn mede bewoner Ivan hem vragen hoe het met hem gaat. Ben je je mentaal aan het voorbereiden op je terugkomst in de bewoonde wereld? Mehmet geeft aan dat hij het momenteel moeilijk heeft met veel gemengde gevoelens. De finale, het naar huis gaan en het afscheid nemen van Utopia in het algemeen vallen hem zwaar. Het is een bijzondere ervaring antwoordt Ivan. Zeg dat wel reageert Mehmet met een zucht. En hoe is het met jou vraagt Mehmet aan Ivan. Steeds beter antwoordt Ivan. En had het idee dat hij zichzelf deze keer helemaal gevonden had, maar merkt nu steeds meer dat er iets aan hem zit te knagen. En ik kan het niet loslaten voegt Ivan eraan toe. Ik kan het ook niet uitleggen. Mehmet zegt hem rustig dat dit misschien wel een karaktertrekje is van hem. Ik ben blij dat ik het niet continu de vrije loop geef. Als ik dat zou doen zou ik het leven hier echt onmogelijk maken reageert Ivan. Toch kijken beiden met plezier terug op hun avontuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *