Romy, Demi en Fay raken niet uitgesproken over het vreemde vertrek van Billy

Romy, Demi en Fay raken niet uitgesproken over het vreemde vertrek van Billy

Het vertrek van Billy blijft de bewoners afgelopen avond bezig houden. Als Demi en Fay het penthouse inlopen, bespreken ze het vreemde vertrek van Billy. Romy geeft aan dat al Billy haar spullen nog in het penthouse lagen, inclusief foto’s. Misschien werd het zwart voor haar ogen en dacht ze ik moet weg hier denkt Demi hardop. Missen gaat ze haar toch wel maar denkt ook dat Romy dat Billy haar vertrek haar persoonlijk goed zal doen. Ze denkt dat de rust die is ontstaan haar goed zal doen, want Billy was voor velen een heel aanwezig persoon in Utopia. Ik denk wel dat ze spijt krijgt dat ze zo snel is vertrokken vermoedt Romy. Ze is echt heel veel dingen vergeten benadrukt ze. De dames vinden het best heftig en raken er niet over uitgepraat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 12:25

    Beter oor Romy dat vriendin Billy weg is. Kan e rustiger en weer een normaal mens worden. Niet meer in de klauwen van Billy. Maar kijk wel voor Romy uit.

  2. Heidy at 10:04

    ik hoop dat de twins niet weer dikke maatjes zullen worden met Romy, ze moeten echt uitkijken voor haar. Alhoewel ik denk dat Romy of Cemal volgende week genomineerd zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *